3

150 przepisów na Wigilię i Boże Narodzenie


WIGILIA
 
  Kutia
 

PIERNIKI
SERNIKI
TORTY

CIASTA
  3BIT
 
CIASTECZKA I PIERNICZKI
  Lebkuchen
 
MIĘSA I WĘDLINY DOMOWE
PASZTETY
NA DESER

Opublikowano: 4 grudnia 2018
Kategoria: Boże Narodzenie
Zobacz także
Dodaj komentarz
Komentarze (3)
Gotuję, bo lubię
Kasia Guzik  •  Gotuję, bo lubię
27.12.2017 11:35 odpowiedz
To prawda, zupa jest mocna, ponieważ ja tak,a lubię :) Zawsze można dodać więcej wody lub słodkiej śmietanki.
U mnie podaje się ją z łazankami, a ci, którzy nie jedzą barszczu, jedzą ją z uszkami :)
Ania
Ania
26.12.2017 19:54 odpowiedz
Cześć, w tym roku poszłam na całość :-) Z Twojego bloga przygotowałam rybę po japońsku, zupę grzybową, wędlinę ze schabu, ciasto grysikowe oraz pierniczki. Wszystko zrobiło prawdziwą furorę. Jedynie zupa wyszła odrobinę zbyt esencjonalna. Czy ewentualnie masz jakieś pomysły na jej ulepszenie? Ja myślałam o dodaniu makaronu albo ugotowanych warzyw, ale nie jestem do końca pewna.
Pewnie po prostu za mało ją rozcieńczyłam na taką moc wywaru.
Jeszcze zdążę życzyć Wesołych świąt Bożego Narodzenia
Dorota
01.12.2017 14:33 odpowiedz
Ale pyszności dziś u Ciebie. Szczególnie zaintrygowałaś mnie gołąbkami z rybą. W tym roku je przygotuję.